Despre noi

 

 

 

 

 

 

 

 

Esența echipei Invitatii Video poate fi rezumată în trei cuvinte-cheie: pasiune, creativitate și colaborare.

Pasiune: suntem insuflețiți de o mare pasiune pentru artă & design și de dorința de a crea invitații unice, pentru a oferi o experiență vizuală memorabilă. Această pasiune ne inspiră să explorăm idei noi, tehnici și tendințe și să ne reinventăm constant.

Creativitate: Nu ducem lipsă de creativitate ! Ne place să transformăm o simplă idee într-un design captivant, care să surprindă privitorii. Suntem deschiși la provocări și găsim soluții inovatoare pentru a transmite mesajul și atmosfera dorite în fiecare invitație.

Colaborare: Ca în orice echipă, colaborarea este cheia succesului. Ne împărtășim ideile, ne inspirăm unii de la alții și ne combinăm abilitățile pentru a obține rezultate extraordinare care să depășească așteptările clienților.

Împreună cu seriozitatea si profesionalismul, aceste trei elemente – pasiunea, creativitatea și colaborarea – formează esența echipei InvitatiiVideo.

Misiunea noastră

Ne dorim să aducem un suflu nou în industria invitațiilor, oferind alternative elegante și ecologice la invitațiile tradiționale de hârtie.

Apelând la invitații digitale, facem un pas important către protejarea și conservarea mediului înconjurător. Această alegere responsabilă și sustenabilă are un impact pozitiv semnificativ asupra resurselor naturale și ajută la salvarea copacilor și a pădurilor. Renunțând la invitațiile tradiționale pe hârtie, reducem necesitatea tăierii copacilor pentru producerea de hârtie. Pădurile sunt plămânii Pământului și prin utilizarea invitațiilor digitale, contribuim la conservarea și menținerea echilibrului acestor ecosisteme vitale.