Termeni și Condiții

Fișier actualizat la 07.08.2023

1. Site-ul InvitatiiVideo.ro este deţinut și administrat de SC Taktica Web SRL având următoarele date de identificare: sediul în str. Mihail Kogalnieanu, nr. FN, et.1, Târgu Neamţ, jud. Neamţ, cod postal 615200, cod de identificare fiscală 36698150, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J27/407/2019 ., denumită în continuare “InvitatiiVideo.ro”.

Adresă mail: contact@invitatiivideo.ro
Telefon: +40771658083

Înainte de a utiliza site-ul InvitatiiVideo.ro și serviciile pe care le oferim, este necesar să luați cunoștință de prevederile prezenților termeni și condiții și să le respectați.

Prin accesarea, vizualizarea sau folosirea acestui site indicaţi faptul că aţi înţeles aceşti “Termeni şi condiţii” şi îi acceptaţi. În cazul în care nu sunteti de acord cu aceste prevederi, vă rugăm insistent să nu folositi platforma InvitatiiVideo.ro.

Beneficierea de serviciile noastre prin intermediul site-ului se va putea face doar dacă sunteți de acord cu termenii și condițiile descrise mai jos.

Serviciile oferite prin platforma InvitatiiVideo.ro sunt exclusiv online.

InvitatiiVideo.ro îşi rezervă dreptul de a modifica aceşti “Termeni şi condiţii” în orice moment, cu efect imediat ca urmare a postării pe site-ul nostru, fără a fi nevoie de o notificare în prealabil.

1. Definiţii

1.1 Invitație

Invitația are la baza un model de invitație și este unică. Modelul de invitație este un șablon cu elemente grafice, structura si posibilitate de personalizare cu datele specifice evenimentului.

1.2 Utilizator

Persoană fizică care vizitează acest site și care a acceptat Termenii și Condițiile de mai jos, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare. După crearea contului, utilizatorul poate să lanseze comenzi online devenind client.

1.3 Cont

Gruparea dintre o adresă de email și o parolă, care permite unui utilizator accesul la serviciile pe care platforma InvitatiiVideo.ro i le pune la dispoziție.

1.4 Comanda

Exprimarea dorinței de achiziționare a unuia sau mai multor servicii/produse personalizate prin intermediul site-ului www.InvitatiiVideo.ro, realizată de un utilizator. Toate comenzile se realizează exclusiv pe site.
Accesul în vederea efectuării unei comenzi îi este permis oricărui utilizator.

 

1.5 Contact

InvitatiiVideo.ro publică pe site datele complete și corecte de identificare și de contactare de către client.
Comunicarea cu InvitatiiVideo.ro se poate realiza prin adresele menționate la sectiunea “contact” din site. InvitatiiVideo.ro are libertatea de a gestiona informațiile primite fără a fi nevoit să aducă justificari pentru aceasta.

Prin utilizarea datelor de contact pe site, clientul permite InvitatiiVideo.ro să îl contacteze prin orice mijloace disponibile, incluzând mijloacele electronice. Accesarea site-ului, folosirea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificări adresate InvitatiiVideo.ro se realizează in mod electronic, telefonic, sau orice alt mod de comunicare disponibil clientului. Transmiterea de mail-uri din partea clientului către InvitatiiVideo.ro nu reprezintă un angajament de nici un fel din partea InvitatiiVideo.ro de a contacta clientul.

InvitatiiVideo.ro îsi rezervă dreptul de a nu răspunde tuturor solicitarilor de orice natură, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc).

2. Produsele și serviciile oferite

InvitatiiVideo.ro este o platformă de personalizare a invitațiilor online pentru diverse evenimente cum ar fi Nuntă, Botez, Aniversari, Save the Date etc.

InvitatiiVideo.ro oferă servicii și produse unice. În cazul în care, pentru orice motiv, nu sunteţi complet mulţumit de functionalitatea serviciului achizitionat, vă rugăm, nu ezitaţi să ne contactaţi.

Fiecare tip de eveniment are predefinită o gamă de modele dintre care se poate alege. La rândul lui, fiecare model poate fi personalizat prin completarea câmpurilor dedicate și urcarea fotografiilor/video-urilor necesare acelui model. De asemenea, clientul are posibilitatea de a adăuga anumite texte personalizate, în funcție de model.

InvitatiiVideo.ro nu poate fi trasă la răspundere de textele/imaginile transmise de client în invitațiile lor.

Livrarea produselor/serviciilor se realizează exclusiv pe cale electronică la adresa de e-mail indicată de utilizator la crearea contului.

3. Modalități de plată

Toate tarifele aferente serviciilor prezentate pe site sunt exprimate in lei (RON). Preţurile invitațiilor conțin toate taxele și sunt prețurile finale.

Calculul total este afișat în comanda și este vizibil în momentul completarii cu datele evenimentului, cât și inainte de efectuarea plății.

InvitatiiVideo.ro poate crea la cererea clientului invitații personalizate, altele decât cele promovate în platformă. Prețurile invitațiilor personalizate sunt diferite de prețurile afișate pe site, acestea sunt stabilite de către InvitatiiVideo.ro, în funcție de design, de perioada de dezvoltare și implementare.

În cazul plăților online InvitatiiVideo.ro nu este și nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând, dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de catre banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poarta numai clientul.

Plata se efectuează online cu cardul. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA, VISA Electron, Mastercard si Maestro. În cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzacțiile se efectuează in lei, la cursul de schimb al băncii emitente pentru cardul respectiv.

5. Rambursările

Rambursările nu pot fi oferite după livrarea fișierului digital pe mail. Plata se face pentru un serviciu și pentru un timp alocat personalizării invitatiei.

Orice nefunctionalitate de ordin tehnic întâmpinată de client, încercăm sa o solutionăm în termen de 48 de ore de la recepționarea reclamației din partea clientului.

Recepționarea reclamației se poate realiza prin transmiterea unui e-mail pe adresa contact@invitatiivideo.ro

6. Responsabilitatea partilor

6.1 Raspunderea clientilor

Clientul este responsabil pentru introducerea/actualizarea informațiilor cu privire la eveniment.

Clientul este responsabil pentru menținerea în condiții de securitate a numelui de utilizator, parolelor si a altor informații sensibile.

Noi, InvitatiiVideo.ro, nu putem fi trași la răspundere pentru confuzii intervenite în comunicare ca un rezultat direct al neefectuării de catre client a actualizărilor necesare.

Clientul se obligă să nu folosească texte/materiale care contravin dispozițiilor legale în vigoare sau care au un conținut obscen, abuziv, vulgar, defăimător, ofensator, care încalcă orice alt drept al oricărei persoane sau aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală.

Răspunderea pentru încărcarea pe site de către client a oricăror fotografii de tip selfie/date/ îi aparține clientului, acesta despăgubind InvitatiiVideo pentru orice prejudicii cauzate acestuia prin încălcarea oricăror drepturi de autor și/sau de imagine deținute de alte persoane asupra materialelor încărcate de către client.

6.2 Răspunderea noastră

Nu putem fi considerați responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporară a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzează acest lucru. Această prevedere include și daunele rezultate din deteriorarea sau pierderea datelor.

Clientul este de acord să garanteze si să ne considere nevinovați în legătură cu orice pretenții, daune, incluzând, fară a se limita la acestea, daunele cauzate terților, rezultate ca și consecință a utilizării serviciilor cauzatoare de daune clientului nostru.

Utilizatorul declară că întelege și acceptă ca in orice situații in care el va solicita daune de orice fel furnizorului, suma totală a daunelor solicitate de utilizator pentru orice motiv și care ar putea fi achitate de furnizor nu va putea depăși în niciun mod si în niciun caz suma totala a tarifelor (taxelor) achitate de către utilizator furnizorului.

InvitatiiVideo.ro nu va fi răspunzătoare pentru daune de orice fel, care decurg din utilizarea acestui site sau a produselor achiziţionate cu ajutorul site-ului, inclusiv, dar nu limitat la daune directe, indirecte, incidentale, punitive şi subsecvente.

Sunt exceptate urmatoarele:
– Situatii de fortă majoră în care noi nu putem avea nicio influentă cum ar fi: războaie, calamități naturale, indisponibilitatea / întreruperea comunicațiilor, foc, viruși, hackeri, nefuncționarea corecta a unui software oferit de altă sursă ( scripturi gratuite, software de comerț electronic sau procesator de plăți online), flood, cutremure, embargouri, acțiuni ale autorităților legale.
– lucrări de intreținere anunțate sau in situații critice, upgrade-uri ale serverelor.
– domain name system (DNS), probleme care nu pot fi controlate de InvitatiiVideo.
– probleme de acces ale clientului cu FTP, POP, IMAP sau SMTP.

 

7. Reguli generale, aplicabile oricărui utilizator:

Veți folosi acest site exclusiv pentru efectuarea comenzilor legitime sau pentru informare;

Nu veți efectua nicio comandă falsă sau frauduloasă, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a anula comanda și informa autoritățile competente sau a ne adresa justiției pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate;

Veți furniza informații reale, exacte, complete și actualizate;

Veți respecta drepturile de proprietate intelectuală cu privire la orice element regăsit pe acest site.

Nu veți desfășura niciun fel de acțiune care ar putea aduce orice fel de prejudiciu site-ului nostru, în caz contrar ne rezervăm dreptul de a ne adresa justiției pentru recuperarea oricăror prejudicii cauzate.

Consecințe: Ne rezervăm dreptul de a bloca accesul oricărui utilizator care încalcă regulile de mai sus, de a anula comenzile, de a sesiza autoritățile competente pentru tragerea la răspundere administrativă/penală a oricăror fapte antisociale și de a ne adresa justiției pentru recuperarea în integralitate a oricăror prejudiciilor cauzate, prezente sau viitoare, inclusiv beneficiile nerealizate și cheltuielile de judecată (inclusiv onorariile avocaților).

8. Copyright

Întregul conținut al site-ului www.InvitatiiVideo.ro: design site, grafică web, așezare în pagină, texte, conținut, video de prezentare al invitației, funcționalități platformă și altele sunt proprietatea InvitatiiVideo.ro și este apărată de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.
Folosirea, reproducerea, copierea, însușirea fără acordul InvitatiiVideo.ro a oricăror dintre elementele enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare.

Ne vedem obligați să acționăm în instanța orice terță persoană care nu solicită acordul nostru pentru folosirea în scop personal sau comercial a elementele enumerate mai sus.

9. Politica de confidentialitate

Vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de aici: Politica de confidentialitate

10. Folosirea Cookie-urilor

Vă rugăm să parcurgeți Politica de Cookies de aici: Politica de cookie-uri

11. Feedback

În cazul în care există întrebări sau sugestii în legătură cu serviciile și produsele InvitatiiVideo.ro, vă rugăm sa ne contactați prin email la contact@invitatiivideo.ro sau telefonic.
Feedback-ul poate fi transmis prin oricare dintre metodele puse la dispoziție, cu respectarea condițiilor legale: mesajele trebuie să nu fie ilegale, amenințătoare, defăimatoare etc. la adresa InvitatiiVideo.ro sau a unei terțe părți.

Orice comentarii, intrebări, feedback, idei, sugestii sau alte comunicări sau informații realizate de catre utilizatorii site-ului despre sau referitoare la site-ul www.InvitatiiVideo.ro, la funcționalitatea sau îmbunătățirea acestuia, vor ramane proprietatea InvitatiiVideo.ro, care va deține exclusiv drepturile asupra punerii lor în practică si care va fi exonerată de orice obligație de recompensare pentru acestea.